Personenwagen en bestelwagen

DE MOLEN BANDEN
RUIM 60 JAAR UW SPECIALIST VOOR AUTO, TRUCK, LANDBOUW, GRONDVERZET EN INDUSTRIEBANDEN & WIELEN

AUTO & BESTELWAGEN

De Molen Banden beschikt over een brede range banden voor uw auto of bestelwagen. We zijn merkonafhankelijk en kunnen ieder gewenst merk, type en maat leveren tegen een prettige prijs. Wij adviseren om een band te vervangen als de profieldiepte niet meer dan 2 mm is, ook al is de vereiste minimale profieldiepte 1,6 mm. Voor winterbanden geldt het advies om deze bij minimale profieldiepte van 4 mm te vervangen. Bij een profieldiepte van minder dan 4 mm verliest een winterband zijn winterse eigenschappen.

Trillingen in uw stuur, stoel of dashboard? Dat zijn ongemakken die wijzen op niet goed uitgebalanceerde banden. Daar is eenvoudig wat aan te doen; laat u banden uitbalanceren door onze professionals.

Goed uitgebalanceerde banden zorgen voor meer rijcomfort, minder slijtage aan banden en ophanging en een trillingvrij stuur.

Als u merkt dat uw banden aan de binnen- of buitenzijde harder slijten dan de rest van het loopvlak, of als uw auto naar één kant trekt, of als uw stuur scheef staat of zwaarder draait dan gewoonlijk, dan is het tijd dat u uw auto laat uitlijnen. Deze ongemakken ontstaan doordat de optimale wielstand door invloeden van buitenaf (bijv. rijden door een kuil, raken van een stoeprand) of door slijtage of reparatie (vervangen schokdempers) verandert. Een goed uitgelijnde auto vertoont een regelmatige en minder snelle bandenslijtage en een lager brandstofverbruik.

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

Leaserijders en particulieren kunnen hier snel online een afspraak inplannen. Het team van
De Molen Banden staat voor u klaar!

BANDENOPSLAG

Wij verzorgen de opslag van uw winter- en zomer-banden op professionele wijze. U heeft er geen omkijken naar en thuis liggen ze niet in de weg.

GEBRUIKTE BANDEN & WIELEN

De Molen Banden beschikt over een wisselend aanbod in gebruikte banden en wielen. Klik op het icoontje voor de actuele voorraad.

PRODUCTSPECIALISTEN AUTO & BESTELWAGEN

Verkoop  | vestiging Reek
0486-479750 | mail Verkoop

Koen van den Berg | vestiging Son
0499-474900 | mail Koen

DE MOLEN BANDEN REEK: 0486-479797

PECHSERVICENUMMER 24/7: 0486-479797

DE MOLEN BANDEN SON: 0499-474900