Personenwagen en bestelwagen

DE MOLEN BANDEN RUIM 65 JAAR UW SPECIALIST VOOR AUTOBANDEN WIELEN

PRODUCTSPECIALISTEN AUTO & BESTELWAGEN
Verkoop  | vestiging Reek
0486-479750 | mail Verkoop
Koen van den Berg | vestiging Son
0499-474900 | mail Koen

AUTO & BESTELWAGEN

Ontdek de uitgebreide bandenkeuze van De Molen Banden voor jouw auto of bestelwagen. Als toonaangevende merkonafhankelijke specialisten bieden wij een uitgebreid assortiment banden, waarbij we elk gewenst merk, type en maat kunnen leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij De Molen Banden gaan we verder dan alleen voldoen aan de minimale vereisten; we streven ernaar om jou de ultieme rijervaring te bieden, ongeacht de weersomstandigheden.

Wanneer moet ik mijn banden laten vervangen?

Zomerbanden

Het vervangen van autobanden is een essentieel onderdeel van voertuigonderhoud, en ons deskundig advies gaat verder dan de wettelijke normen. Hoewel de minimale profieldiepte volgens de wet 1,6 mm is, raden wij aan om zomerbanden te vervangen zodra de profieldiepte de 2 mm bereikt. Dit garandeert optimale grip en veiligheid op de weg, en bij De Molen Banden hebben we een ruime keuze aan zomerbanden van diverse merken.

Winterbanden

Voor maximale veiligheid raden wij aan winterbanden te vervangen bij een minimale profieldiepte van 4 mm. Onder deze drempel kunnen winterbanden hun winterse eigenschappen verliezen, wat de grip en tractie op besneeuwde of ijzige wegen kan verminderen. Ontdek onze uitgebreide collectie winterbanden en ervaar ongeëvenaarde prestaties en veiligheid, zelfs in de meest veeleisende winterse omstandigheden.

Maatwerkoplossingen voor jouw specifieke banden behoeften

Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om niet alleen aan de basisbehoeften te voldoen, maar ook om op maat gemaakte bandenoplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke eisen. Of je nu op zoek bent naar duurzaamheid, brandstofefficiëntie of optimale grip, De Molen Banden heeft de perfecte autoband voor jouw behoeften. Kies voor De Molen Banden en ervaar de combinatie van hoogwaardige zomer- en winterbanden, deskundig advies en concurrerende prijzen. Rijd met vertrouwen, ongeacht het seizoen, dankzij onze zomer- en winterbanden die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en prestaties. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de autobanden die jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen.

Zomer en winterbandenopslag

De Molen Banden verzorgt de opslag van uw zomer- en winterbanden op professionele wijze. U heeft er geen omkijken naar en uw banden liggen thuis niet in de weg. Bovendien kunt u er voor kiezen om uw set te laten reinigen en/of balanceren, zodat uw banden in afwachting van de eerstvolgende bandenwissel tiptop in orede worden opgeslagen.

Gedurende de periode dat uw banden bij ons opgeslagen liggen zijn deze verzekerd tegen brand en diefstal.

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

Leaserijders en particulieren kunnen hier snel online een afspraak inplannen.
Het team van De Molen Banden staat voor u klaar!

GEBRUIKTE BANDEN & WIELEN

De Molen Banden beschikt over een wisselend aanbod in gebruikte banden en wielen. Klik op het icoontje voor de actuele voorraad.