Inloggen | Account aanmaken
PRODUCTSPECIALISTEN GRONDVERZET
Frank Kuijpers
0486-479733 | mail Frank

Paul Willemsen
0486-479732 | mail Paul

DE MOLEN BANDEN
RUIM 65 JAAR UW SPECIALIST VOOR GRONDVERZETBANDEN & WIELEN

De Molen Banden jouw partner voor hoogwaardige grondverzetbanden en wielen

Bij De Molen Banden begrijpen we dat de keuze van banden cruciaal is voor de prestaties van grondverzetmachines zoals loaders, shovels, dumpers en kranen. Als merkonafhankelijke specialist bieden wij een breed assortiment aan banden van bekende A-merken, waaronder Goodyear, Michelin, Bridgestone, Alliance, Nokian, en Trelleborg.

Banden voor loaders, shovels, dumpers en kranen

Ons assortiment voor loaders en dumpers omvat ook MAXAM-banden, een uitstekend alternatief dat bekend staat om innovatie en duurzaamheid. Onze banden zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van profiel, stabiliteit, maatvoering en lage rolweerstand, waardoor ze perfect aansluiten op diverse toepassingen. Eigenschappen die het verschil maken bij grondverzet banden
 • Profiel op Maat:
  Onze grondverzetbanden worden zorgvuldig vervaardigd met het oog op het optimaliseren van het profiel. Het profiel is afgestemd op de specifieke eisen van grondverzetmachines, met als doel maximale tractie en grip te bieden. Of je nu werkt op modderige bouwterreinen, rotsachtige ondergronden of in andere uitdagende omgevingen, het doordachte profiel van onze banden zorgt voor een betrouwbare grip, wat essentieel is voor de productiviteit en veiligheid van jouw machines.
 • Stabiliteit en Veiligheid:
  Bij De Molen Banden is veiligheid onze hoogste prioriteit. Onze banden zijn ontworpen met eigenschappen die de stabiliteit van grondverzetmachines verbeteren, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om het verplaatsen van zware ladingen, werken op oneffen terrein of manoeuvreren op bouwplaatsen met beperkte ruimte, onze banden bieden de stabiliteit die nodig is om optimale prestaties te leveren zonder concessies te doen aan de veiligheid.
 • Maatvoering op Maat:
  Wij begrijpen dat nauwkeurige maatvoering essentieel is voor een optimale werking van grondverzetmachines. Daarom worden onze banden afgestemd op de exacte afmetingen van jouw machines. De perfecte pasvorm zorgt niet alleen voor een soepele werking, maar minimaliseert ook slijtage, verlengt de levensduur van de banden en maximaliseert de efficiëntie van de machines.
 • Lage Rolweerstand voor Efficiëntie:
  Efficiëntie is van groot belang in de wereld van grondverzet, en onze banden zijn ontworpen met lage rolweerstand als een topprioriteit. Door deze eigenschap wordt de benodigde energie voor het verplaatsen van de machines geminimaliseerd, wat niet alleen resulteert in aanzienlijke brandstofbesparingen, maar ook de algemene operationele efficiëntie bevordert. Hierdoor kunnen jouw machines soepel en kosteneffectief functioneren, wat gunstig is voor zowel het milieu als de operationele kosten.

Maatwerk velgen voor optimale prestaties

Naast ons bandenassortiment bieden wij ook maatwerk velgen voor grondverzetmachines en kranen. Deze velgen worden op maat gemaakt, aangepast aan de specifieke eisen van jouw machines.

Waarom kiezen voor De Molen Banden?

Ons streven naar kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid maakt De Molen Banden de ideale partner voor al jouw bandenbehoeften. Ontdek vandaag nog hoe onze banden het verschil kunnen maken voor jouw grondverzetmachines en mobiele kranen.

Bij De Molen Banden staan we klaar om je te voorzien van deskundig advies. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de optimale bandenoplossingen voor jouw grondverzetmachines.

MAATWERK

Uniek! Het in eigen beheer produceren van grondverzet- en landbouwwielen.
Klik op het icoontje voor meer informatie.

IMPORTEUR MAXAM BANDEN

De Molen Banden is importeur van MAXAM banden voor grondverzet-, landbouw- en industrie. Klik op het icoontje voor het leverprogramma.

MONTAGE OP LOCATIE & PECHSERVICE

Voor onze zakelijke klanten monteren wij truck-, landbouw- en grondverzetbanden op elke gewenste locatie. Onze pechservicedienst staat 24/7 paraat.