Inloggen | Account aanmaken

DE MOLEN BANDEN
RUIM 60 JAAR UW SPECIALIST VOOR AUTO, TRUCK, LANDBOUW, GRONDVERZET EN INDUSTRIEBANDEN & WIELEN

LANDBOUW: VAKTECHNISCHE KENNIS

Geen productgroep waarvan de diversiteit zo groot is als op landbouwgebied. Er zijn meer merken, maten en typen banden dan bij de andere afdelingen. De verschillende toepassingen van de landbouwmachines maken deze tak van ‘sport’ complex. Daarnaast moeten landbouwmachines in wisselende werk- en weersomstandigheden goed kunnen functioneren. Tevens spelen snelheid en draagvermogen een steeds grotere rol. De keuze van een goede band vraagt dus om een goed advies. Door onze ruime ervaring hebben we veel praktische en technische kennis in huis. Vakkennis, die we graag met u delen!

Voor iedere landbouwmachine kan worden voldaan aan de specifieke eisen van de klant ten aanzien van de banden. Veel landbouwmachines worden door de dealer / producent afgeleverd met standaard banden en velgen. De wensen van de klant zijn echter in veel gevallen anders. Afhankelijk van de grondsoort, weersomstandigheden en toepassingsmogelijkheden willen veel klanten een ander type band gemonteerd zien. In veel gevallen past de band vervolgens niet op de standaard gemonteerde velg. Ook de velg wordt dan vervolgens vervangen of aangepast aan de wensen van de klant. Natuurlijk kan de klant ook terecht bij De Molen Banden voor reparatie en vervanging van de banden als gevolg van slijtage. Dit totale servicepakket kan ook worden aangeboden bij de klant “thuis” middels de mobiele servicedienst.

De internationale klantenkring in deze productgroep bestaat uit agrariërs, loonbedrijven en dealers / importeurs / producenten van landbouwmachines.

LANDBOUWBANDEN & WIELEN

Voor iedere landbouwmachine hebben wij de banden en wielen die voldoen aan de specifieke eisen.

MAATWERK

Uniek! Het in eigen beheer produceren van grondverzet- en landbouwwielen.
Klik op het icoontje voor meer informatie.

WEBSHOP

Een uitgebreid arsenaal aan banden, wielen en overige bandgerelateerde zaken. Scherp geprijsd en snel geleverd.

IMPORTEUR MAXAM BANDEN

De Molen Banden is importeur van MAXAM banden voor grondverzet-, landbouw- en industrie. Klik op het icoontje voor het leverprogramma.

GEBRUIKTE BANDEN & WIELEN

De Molen Banden beschikt over een wisselend aanbod in gebruikte banden en wielen. Klik op het icoontje voor de actuele voorraad.

MONTAGE OP LOCATIE & PECHSERVICE

Voor onze zakelijke klanten monteren wij truck-, landbouw- en grondverzetbanden op elke gewenste locatie. Onze pechservicedienst staat 24/7 paraat.

PRODUCTSPECIALISTEN LANDBOUW

John van der Lee
0486-479727 | mail John

Cees Peters Rit
0486-479728 | mail Cees

Pepijn van Dijk
0486-479723 | mail Pepijn

Paul Willemsen
0486-479732 | mail Paul

DE MOLEN BANDEN REEK: 0486-479797

PECHSERVICENUMMER 24/7: 0486-479797

DE MOLEN BANDEN SON: 0499-474900

WhatsApp chat