fbpx

BANDENSERVICE

BALANCEREN
Trillingen in uw stuur? Of uw stoel of dashboard? Dat zijn ongemakken die wijzen op niet goed uitgebalanceerde banden. Gelukkig is daar eenvoudig wat aan te doen; laat uw banden balanceren door de professionals van De Molen Banden .

Goed uitgebalanceerde banden zorgen voor meer rijcomfort, minder slijtage aan banden en ophanging en een trillingvrij stuur.

UITLIJNEN
Als u merkt dat uw banden aan de binnen- of buitenzijde harder slijten dan de rest van het loopvlak, of als uw auto naar één kant trekt, of als uw stuurwiel scheef staat of zwaarder draait dan gewoonlijk, dan is het tijd dat u uw auto laat uitlijnen. Deze ongemakken ontstaan doordat de optimale wielstand door invloeden van buiten af (rijden door een kuil, raken van een stoeprand) of door slijtage of reparatie (vervangen schokdempers) verandert.

Een goed uitgelijnde auto vertoond een regelmatige en minder snelle bandenslijtage. Ook is het brandstofverbruik lager en uw auto rijdt prettiger. 

Uitlijnen is een specialisme, een specialisme dat onze monteurs uitstekend onder de knie hebben. Door voortdurende bijscholing zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uitlijngebied. Voor het uitlijnen van uw auto bent u bij De Molen Banden op het uitgelezen adres.

STIKSTOF IN UW BANDEN
Voor de levensduur van uw banden en het brandstofverbruik van uw auto is het van belang dat uw banden de voorgeschreven bandenspanning hebben. Met stikstof in uw banden blijven deze langer op spanning, doordat door de structuur van stikstof minder spanningsverlies optreedt. Het vullen van uw banden met stikstof betekent echter niet dat u het checken van uw bandenspanning achterwege kunt laten. Wij adviseren dit op regelmatige basis te laten doen. De Molen Banden kan u hiermee van dienst zijn.

OVERIGE PRODUCTGROEPEN | DIENSTEN

uitgebreid assortiment banden

BANDEN

wielen in lichtmetaal en staal

WIELEN

zomer- en winterbanden opslag

OPSLAG

afspraak inplannen

AFSPRAAK

gebruikte banden en wielen

GEBRUIKT

startpagina

HOME

DE MOLEN BANDEN REEK ⋅ 0486-479797
PECHSERVICENUMMER ⋅ 0486-479797
DE MOLEN BANDEN SON ⋅ 0499-474900