Bandenopslag

DE MOLEN BANDEN
RUIM 60 JAAR UW SPECIALIST VOOR AUTO, TRUCK, LANDBOUW, GRONDVERZET EN INDUSTRIEBANDEN & WIELEN

ZOMER & WINTERBANDENOPSLAG

De Molen Banden verzorgt de opslag van uw zomer- en winterbanden op professionele wijze. U heeft er geen omkijken naar en uw banden liggen thuis niet in de weg. Bovendien kunt u er voor kiezen om uw set te laten reinigen en/of balanceren, zodat uw banden in afwachting van de eerstvolgende bandenwissel tiptop in orede worden opgeslagen.

Gedurende de periode dat uw banden bij ons opgeslagen liggen zijn deze verzekerd tegen brand en diefstal.

Trillingen in uw stuur, stoel of dashboard? Dat zijn ongemakken die wijzen op niet goed uitgebalanceerde banden. Daar eenvoudig wat aan te doen; laat u banden uitbalanceren door onze professionals van.

Goed uitgebalanceerde banden zorgen voor meer rijcomfort, minder slijtage aan banden en ophanging en een trillingvrij stuur.

Als u merkt dat uw banden aan de binnen- of buitenzijde harder slijten dan de rest van het loopvlak, of als uw auto naar één kant trekt, of als uw stuur scheef staat of zwaarder draait dan gewoonlijk, dan is het tijd dat u uw auto laat uitlijnen. Deze ongemakken ontstaan doordat de optimale wielstand door invloeden van buitenaf (bijv. rijden door een kuil, raken van een stoeprand) of door slijtage of reparatie (vervangen schokdempers) verandert. Een goed uitgelijnde auto vertoont een regelmatige en minder snelle bandenslijtage en een lager brandstofverbruik.

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

Leaserijders en particulieren kunnen hier snel online een afspraak inplannen. Het team van
De Molen Banden staat voor u klaar!

BANDENOPSLAG

Wij verzorgen de opslag van uw winter- en zomer-banden op professionele wijze. U heeft er geen omkijken naar en thuis liggen ze niet in de weg.

GEBRUIKTE BANDEN & WIELEN

De Molen Banden over een wisselend aanbod in gebruikte banden en wielen. Klik op het icoontje voor de actuele voorraad.

PRODUCTSPECIALISTEN AUTO & BESTELWAGEN

Verkoop  | vestiging Reek
0486-479750 | mail Verkoop

Koen van den Berg | vestiging Son
0499-474900 | mail Koen

DE MOLEN BANDEN REEK: 0486-479797

PECHSERVICENUMMER 24/7: 0486-479797

DE MOLEN BANDEN SON: 0499-474900