VACATURES

VACATURE  BANDENMONTEUR – VESTIGING SON

TAKEN:
Je wordt ingezet als bandenmonteur in de vestiging Son voor de afdelingen personenwagen en truck, waar je wordt opgeleid tot allround bandenmonteur. Montage van landbouw- en grondverzetbanden is in de vestiging Son geen dagelijkse kost, maar komt wel regelmatig voor. Er wordt van je verwacht dat je ook daar je schouders onder zet. Behalve het onder de knie krijgen van bandenmontage is ook het behalen van een VCA- en  heftruck-certificaat een onderdeel van het opleidingstraject.

ONS AANBOD:
Wij bieden een afwisselende baan, een bij de functie en leeftijd passend salaris en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot een allround bandenmonteur. Heb je het allemaal in je, dan schop je het op termijn misschien zelfs wel tot servicemonteur! In- en externe opleidingen behoren tot de mogelijkheden.

PROFIEL:
Je bent een dynamische, goed gemotiveerde en fysiek sterke kandidaat met een flexibele instelling en een ‘niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit’. Je bent leergierig en beschikt over een flinke dosis gezond verstand en verantwoordelijkheidsgevoel

Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun sollicitatie, bij voorkeur via email, richten aan:

De Molen Banden
t.a.v. René Elbers (0486-479711)
Rustvenseweg 2
5375 KW Reek
email: rene.elbers@demolenbanden.nl

WIE ZIJN WIJ
ONZE MENSEN
VACATURES
VESTIGINGEN
DE MOLEN BANDEN REEK ⋅ 0486-479797
PECHSERVICENUMMER ⋅ 0486-479797
DE MOLEN BANDEN SON ⋅ 0499-474900
Facebook
Twitter
INSTAGRAM